Τηλ.::
Prius pneumatic Company
Prius pneumatic Company

PRIUS PNEUMATIC COMPANY

 

Αρχική Σελίδα

Prius pneumatic Company Γύρος εργοστασίων

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Prius pneumatic Company Πιστοποιήσεις
Κίνα Prius pneumatic Company Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Prius Pneumatic Company παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα, πολύ καλή υπηρεσία. Ελπίδα να καθιερωθεί η μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με σας.

—— Alper-Ισπανία

Έχω εξετάσει όλα τα στοιχεία σύμφωνα με τα σχέδιά μας που βρίσκονται ικανοποιητικά, θέλω να κάνω συνεργάζομαι με σας περισσότερα στοιχεία, ευχαριστίες!

—— Sherry-ΗΠΑ

Είμαι ευτυχής να σας ενημερώσω, ότι τα μέρη σας υπερέβησαν όλη τη δοκιμή μας. Είστε μοναδικός που κερδίζει από άλλους πέντε προμηθευτές.

—— Bigiit-Γερμανία

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company
CNC
Κατάστημα

CNC

Κατάστημα

1
Prius pneumatic Company

1 2 3 4 5 6
Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company Prius pneumatic Company

 • Γραμμή Παραγωγής

  PRIUS PNEUMATIC COMPANY που κατέχει την έγχυση φορμάρει και die-casting το εργαστήριο, υλικό εργαστήριο, να δελεάσει εργαστήριο, CNC εργαστήριο σχεδίασης, εργαστήριο συγκέντρωσης, που συσκευάζει το εργαστήριο.

  Η εισαγωγή προώθησε την κατεργασία εξοπλισμός CNC πολυ-πλατφορμών του επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρου, των μεγάλων αυτόματων τόρνων, μεγάλης ακρίβειας EDM, σχηματοποίηση εγχύσεων, die-casting οι μηχανές κ.λπ.

   

  Η ισχυρή ομάδα Ε&Α κρατά κάθε ρυθμό στην καινοτομία και την ανάπτυξη για να τελειοποιήσει το σχέδιο προϊόντων και να προσφέρει την καλύτερη λύση OEM/ODM.

   

  Ομάδα πωλήσεων που ενεργοποιείται ιδιαίτερα ως παράθυρο παγκοσμίως να εμπορευτεί, να μοιραστεί την ιδέα και να φροντίσει για την απαίτηση από τους εκτιμημένους πελάτες μας.

 • OEM / ODM

  PRIUS PNEUMATIC COMPANY αναπτύσσει βιώσιμο OEM/ODM για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, τα τελευταία χρόνια εμείς buid ήδη επάνω η μακροπρόθεσμη σχέση OEM/ODM με κάποιο μεγάλο κατασκευαστή της αυτοκίνητης βιομηχανικής, τέμνουσας μηχανής δέρματος βιομηχανικής, μηχανή συσκευασίας βιομηχανικό κ.λπ. στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

   

  Έχουμε την ικανότητα για παρεχόμενο το πελάτες υλικό σχέδιο λογότυπων processing.customer, σχέδιο τελωνειακής συσκευασίας, το προσαρμοσμένο procdure σχεδίου προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιό μας εντελώς.

 • Ε & Α

  PRIUS PNEUMATIC COMPANY κατ:έχω και εισάγει προηγμένος επεξεργαμένος τον εξοπλισμό όπως CNC πολυ-πλατφορμών το επεξεργαμένος κέντρο, τους μεγάλους αυτόματους τόρνους, μεγάλης ακρίβειας EDM στη μηχανή, σχηματοποίηση εγχύσεων, die-casting οι μηχανές κ.λπ., οι ομάδες Ε&Α μας με την πλούσια και επαγγελματική πείρα, λεπτομερής γνώση του αεροκίνητου συστήματος αυτοματοποίησης και το ρευστό σύστημα ελέγχου, ικανή στο σχέδιο, αναπτύσσει τα νέα προϊόντα για τη διαφορετική εφαρμογή βιομηχανικής περιοχής.

  Με τον προηγμένο εξοπλισμό κατεργασίας και τις ισχυρές ομάδες Ε&Α, PRIUS PNEUMATIC COMPANY που συνεχίζουν τον ώμο η συνεχής καινοτομία και κάθε προκλήσεις για να συνεχίσει.

   

  Διάγραμμα για την απεικόνιση σε Prodedure της ανάπτυξης νέων προϊόντωνPrius pneumatic Company γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Prius pneumatic Company

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Yang

Τηλ.:: 86-13819838465

Φαξ: 86-0574-88882297

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Prius pneumatic Company
Μέγαρο Kexin, 655 Xueshi Rd., Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, Κίνα, 315100
Τηλ.::86-574-88882263
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πνευματικός κύλινδρος αέρα προμηθευτής. © 2017 - 2021 pneumaticaircylinders.com. All Rights Reserved.